newsletter

PRODUSE

ANGAJAMENTE

Fara politica

Cei care sunt implicati in designul, marketingul sau vanzarile oricarui tip de produs, probabil ca deja au inteles intuitiv ce inseamna "Politica Produsului". Permiteti-mi sa clarific acest lucru.

Cand un produs este creat de catre un comitet, mai multe persoane isi aduc aportul in cum cred ei ca ar trebui sa fie respectivul produs, fiecare persoana reprezentant un anumit interes. De exemplu, unii designeri vor un aspect exterior modern, oamenii de vanzari doresc un pret avantajos, marketerii vor ceva deosebit si lista poate continua la infinit. Politica Produsului intervine atunci cand exista mai multe pareri despre cum un produs ar trebui sa arate, ce ar trebui el sa contina, cat ar trebui sa coste si multe altele.

Filosofia noastra de design este de fapt opusa. Nu exista oameni de business intre designeri si fotografi. Noi ascultam nevoile si dorintele fotografilor si le transpunem in design. Fara politici! Noi doar creem produsul cu un aspect modern si spatii utile, alaturi de filosofia noastra de design "Fara compromisuri".

A folosi strategia noastra de design este o adevarata placere - a lucra direct cu fotografii, cei care folosesc echipamentul pe teren, sa aflam care sunt necesitatile lor, intrebandu-i ce este util si ce nu. Rezultatele sunt produsele care intampina necesitatile fotografilor si ale echipamentelor fotografice in continua imbunatatire!


Viteza si Accesibilitate

Cand este vorba despre fotografie, o diferentiere se poate face intre un fotograf mediu si unul incredibil. In calitate de fotograf, ultimul lucru pe care ti-l doresti sa-l faci este sa iti cauti echipamentul pierdut prin genti. Acest lucru inseamna pierderea unui timp valoros pentru tine. De aceea, din perspectiva design-ului, noi ne concentram asupra vitezei si accesibilitatii.

Exemple de cum produsele noastre sunt create special pentru viteza:

Lens Cases: Produsele Lens Changer 25, 50 si 75 sunt create cu o gura de acces larga si inchidere cu coarda de bungee, care astfel ofera cel ami rapid sistem de acces la un obiectiv si securizarea a lui in toc.

Whip it Out: Acest produs inovativ permite plasarea unui obiectiv 80-200 2.8 (sau obiective similare ca marime) cu parasolarul in pozitie, acesta avand si un fermoar special care elibereaza obiectivul din toc. Aceasta este cea mai rapida metoda de a ajunge la obiectiv!

Pro Speed Belt: Spre deosebire de alte sisteme modulare de centuri, aceasta centura iti permite amplasarea directa a tocurilor, facandu-ti accesul mai facil si mai rapid.

Speed Changer, Lighting Fast: Fermoarele sunt create pentru a putea fi folosite cu o singura mana, pentru a avea acces mai rapid la echipament. Inchiderea se poate realiza tot cu o singura mana.

Pixel Pocket Rocket: Acesta poata gazdui 10 carduri de memorie intr-un spatiu redus si compact, care poate fi accesat cu usurinta, fie ca este intr-un rucsac sau in buzunarul pantalonilor.

Speed Demon V2.0: Aceasta borseta este creata pentru a permite schimbarea rapida a lentilelor (dar si a altor elemente). In plus, componentele de tip Modular se pot atasa centurii din dotare pentru un plus de echipament cu acces rapid.


Sustinerea fotografilor

Afacerea implica mai mult decat produsele.

Pentru unele companii, afacerea se limiteaza la a vinde produsul. Pentru noi, aceasta este mai mult decat un produs - este vorba despre sprijinirea fotografilor care isi fac meseria.

Date fiind evenimentele mondiale care au avut loc in ultimii cinci ani, lumea a devenit constienta de importanta fotografiilor care surprind istorie si contureaza evenimentele globale.

Daca putem crea produse care sa-i poata ajuta pe fotografi sa calatoreasca, sa faca fotografii mai rapid sau sa-si organizeze echipamentul intr-un mod cat mai eficient, atunci inseamna ca am realizat mai mult decat o poate face un simplu rucsac foto.


Ultimele 3%

Ultimele 3 procente sunt critice in procesul de design al unui produs. Atunci cand crezi ca produsul este complet, acele decizii critice pot face diferenta intre un produs mediocru si unul excelent.

De exemplu, aproape toate produsele noastre au huse de ploaie incluse. Insa am decis sa facem acest pas critic, si sa le aplicam o cusatura speciala, asemanatoare gecilor de ploaie, astfel incat ploaia sa nu patrunda deloc. Acesta este un detaliu minor, insa extrem de important in ceea ce priveste performanta produsului.


Fermoarele YKK

Daca ai avut pana acum genti foto, atunci stii ca fermoarele si glisorul sunt primele care se rup. De fapt, acesta este motivul numarul unu pentru defectul oricarui tip de rucsac de la orice producator - calitatea fermoarului sau a glisorului.

Acesta este motivul pentru care noi folosim doar fermoare YKK pentru toata gama de genti, rucsaci si trolere. Noi folosim, de asemenea, fermoare placate cu nichel deoarece sunt cele mai durabile glisoare placate, dintre cele disponibile pe piata.

Intr-un cuvant, nu facem niciun compromis la calitate in ceea ce priveste fermoarele si glisoarele.