newsletter

DESPRE

DESPRE THINK TANK PHOTO

Think Tank Photo este un grup de designeri si fotografi profesionisti axat pe studierea modului in care fotografii lucreaza si dezvoltarea de solutii inventive noi care sa raspunda nevoilor lor de a-si transporta echipamentul.

Concentrandu-se pe "viteza" si "accesibilitate", Think Tank Photo pregateste fotografii pentru a fi gata "Inainte de  Moment" (Be Ready "Before the Moment"), permitandu-le sa documenteze acele momente istorice care reflecta viziunile lor personale si talentele artistice.


Pentru unele companii, este vorba doar despre produs. Pentru noi, este mult mai mult decat atat: este vorba despre sprijinirea fotografilor care isi fac meseria. Daca putem proiecta produse care ajuta fotografii sa calatoreasca mai facil, sa fotografieze mai repede, si sa-si organizeze echipamentul mai eficient, atunci inseamna ca am nu realizam doar niste simpli rucsaci foto.

Think Tank Photo a fost lansat in ianuarie 2005 de catre doi designeri, Doug Murdoch si Mike Sturm, si doi fotografi, Deanne Fitzmaurice (www.deannefitzmaurice.com) si Kurt Rogers. Deanne Fitzmaurice a castigat prestigiosul premiu Pulitzer pentru fotojurnalism in anul 2005, (www.pulitzer.org/works/2005-Feature-Photography).

"Think Tank", care este definit ca o organizatie producatoare de idei si concepte, descrie perfect cultura companiei Think Tank Photo si misiunea de a crea solutii noi si inovative de transport. Think Tank a creat o serie de inventii, incepand din 2005, neegalate de catre concurenta.