newsletter

DESPRE

GARANTIE FARA INTREBARI

Va propunem sa vorbim deschis despre rucsaci si garantii.

Motivul numarul unu pentru defectul oricarui tip de rucsac, de la orice producator, este  fermoarul sau glisorul. Ati experimentat, probabil, unele dificultati cu fermoarul sau glisorul (sau ambele) daca ati detinut orice geanta de umar sau rucsac foto pentru o lunga perioada de timp.
 
Acesta este motivul pentru care noi folosim doar fermoare YKK. Pe partea exterioara a rucsacilor nostri folosim numai fermoare YKK RC care sunt fermoarele cele mai durabile pe care le produce YKK, cu rezultate semnificativ mai bune la testul de abraziune, comparativ cu alte fermoare.

Noi folosim, de asemenea, fermoare placate cu nichel, nu pentru ca sunt o declaratie de design, ci pentru ca sunt cele mai durabile glisoare placate, dintre cele disponibile pe piata. Probabil ati experimentat si pierderea culorii sau sarirea vopselei de pe suprafata glisorului odata cu trecerea timpului, daca ati avut vreodata un produs cu slidere negre. De aceea noi nu folosim glisoare negre la fermoare.

A doua cea mai frecventa problema a rucsacilor o reprezinta elementele de fixare, fie din metal sau plastic, cum ar fi inele D, cataramele, etc. Acesta este motivul pentru care noi folosim doar elemente de fixare si componente metalice de calitate de top Duraflex.

Motivul pentru care celelalte companii folosesc elemente de fixare de calitate inferioara se datoreaza faptului ca majoritatea fotografilor nu fac diferenta atunci când cumpara produsul. Rezultatul este ca producatorii nu doresc sa introduca in costul produsului elemente scumpe care nu pot fi imediat apreciat de catre fotograf.

Noi folosim elemente de prindere de cea mai buna calitate deorece ne dorim sa avem clienti in intregime multumiti in timp ce folosesc echipamentul, si sincer, nu ne dorim retururi de marfa.

Garantie "pe viata"?

Desi acest tip de garantie suna bine, el nu reflecta adevarul. Adevarul este ca majoritatea fotografilor isi schimba geanta intr-un interval cuprins intre 4 si 10 ani. Odata cu achizitia de echipament foto nou se realizeaza si schimbarea sistemului de transport. Daca gentile sunt utilizate de un fotograf profesionist in mod zilnic, rucsacii vor deveni obositi, murdari si purtati. Acestea fiind spuse, exista cativa fotografi "hard-core" care continua sa foloseasca gentile pe care si le-au achizitionat in anii '80 sau chiar mai inainte.

De aceea, garantia pe viata este ridicola. Daca ai 30 de ani de cand achiziotionezi o geanta, chiar o vei aduce 30 de ani mai tarziu la reparatii? Acest lucru va fi posibil doar daca geanta a stat majoritatea timpului in dulap. Va aduceti aminte de gentile din piele din anii '60? Mai duce cineva aceste genti la reparat folosindu-se de garantia "pe viata"? De aceea garantia "pe viata" este mai mult un artificiu de marketing decat adevar. Este vorba despre viata gentii sau despre viata ta personala? Durata de viata a unei genti este intre 4 si 10 ani, ceea ce nu reprezinta "o viata". Daca "pe viata" se refera la viata ta personala, cand mori, oricum nu mai ai nevoie de geanta.

De aceea oferim cu incredere garantia noastra fara intrebari. Realizam produsele noastre ca sa dureze, cu elemente de sustinere si fermoare de top. Suntem de parere ca cea mai buna garantie "pe viata" este de fapt crearea gentilor si rucsacilor care nu au nevoie de reparatii.

Garantia noastra. Posesorului original ii garantam si asiguram geanta impotriva oricaror defecte ale materialelor sau de fabricatie atata vreme cat va fi folosit produsul.  Pentru orice problema cu gentile, va rugam sa ne contactati pentru autorizarea returnarii la info@thinktankphoto.ro inainte de a returna geanta. Noi vom decide daca vom proceda la repararea sau inlocuirea gentii.

Reparatii datorate accidentelor, manuirii neadecvate sau neglijentei, unde producatorul nu are nicio vina, pot fi realizate la preturi rezonabile.

Garantia exclude orice fel de pierderi incidente sau subsecvente privind bunurile proprii, cum ar fi echipamentul fotografic transportat in rucsacii Think Tank Photo. "Garantia fara intrebari" se refera doar la genti si nu are efect asupra niciunui echipament care este transportat in genti.

Aspecte juridice
Garantia "fara intrebari" este suficient de acoperitoare pentru a fi nevoiti sa excludem orice garantii posibil implicite, incluzand aici garantia de re-vanzare sau adaptabilitate la anumite scopuri.

Garantia acordata produselor Think Tank Photo este in perfect acord cu prevederile legale aplicabile in Romania.ThinkTank Photo este marca inregistrata si folosita de Think Tank Photo, Inc. Duracoil este marca inregistrata apartinand YKK Corporation. Duraflex este marca inregistrata apartinand National Molding Corp.