newsletter

NOUTATI

Fotografiezi si castigi un Change Up!

14 septembrie 2012 - 0 comentarii

Daca esti pasionat de sporturile de actiune si iti place sa faci fotografii, atunci ai gasit evenimentul perfect - Red Bull Moontime Bike, primul concurs de cross country olimpic urban din Bucuresti. In plus, cele mai bune imagini vor fi premiate!

Citeste toata stirea

Profesionistii de la Gazeta Sporturilor au ales Think Tank Photo

12 august 2012 - 0 comentarii

Pentru ca este un brand cu calitati exceptionale care raspund nevoilor profesionistilor, redactia foto a Gazetei Sporturilor a ales sa utilizeze exclusiv echipamente Think Tank Photo.

Citeste toata stirea

Concurs aniversar: 12 Luni de Fotografie

10 iulie 2012 - 0 comentarii

Pentru ca Clubul Foto a implinit doi ani de la lansare, in perioada 2 - 30 Iulie, te invitam sa participi la concursul foto aniversar in care poti castiga unul din cele doua premii puse in joc!

Citeste toata stirea

Super oferta

29 iunie 2012 - 0 comentarii

Think Tank Photo te pregateste de concediu! Daca vei calatori in aceasta vara, aceasta este oferta de catre trebuie sa profiti. Nu trebuie decat sa mergi la F64 pana pe 31 iulie (2012) si sa iti achizitionezi unul dintre pachetele promo, create special pentru fotografii care au de gand sa calatoreasca.

Citeste toata stirea

CATCH THE SPLASH

25 iunie 2012 - 0 comentarii

FINLANDIA VODKA şi PHOTO magazine te provoacă să surprinzi SPLASH-ul intr-o imagine sugestivă şi originală, pentru a caştiga unul din cele 3 premii in valoare totală de 4000 RON.

Citeste toata stirea

Logistics Manager, unul dintre cele mai incapatoare trolere, acum disponibil si in Romania

15 aprilie 2012 - 0 comentarii

Pentru fotografii care au shooting-uri complexe, care necesita lumini, stative pentru blituri si mult echipament, Think Tank Photo vine in intampinarea acestor nevoi cu cel mai mare troler, Logistics Manager.

Citeste toata stirea
1 2 3 4 5