newsletter

NOUTATI

Like Think Tank Photo Romania pe Facebook!

12 noiembrie 2011 - 0 comentarii

Like Think Tank Photo Romania pe Facebook!

Citeste toata stirea

Think Tank Photo lanseaza noua generatie a tocurilor Modular Rotation

31 octombrie 2011 - 0 comentarii

Tinand cont de feedback-ul primit de la fotografii care utilizeaza produsele Think Tank Photo, echipa de designeri a reproiectat sistemul de tocuri Modular Rotation, venind in intampinarea nevoilor utilizatorilor, cu o varianta imbunatatita, cu beneficii si caracteristici aditionale.

Citeste toata stirea

Think Tank Photo - lansare in premiera mondiala in Romania

26 octombrie 2011 - 1 comentarii

Premiera mondiala de lansare a unor noi produse din gama producatorului american de echipament foto premium Think Tank Photo va fi realizata in Romania, in foarte scurt timp de la anuntarea acestora in SUA. Vino si tu la prezentare!

Citeste toata stirea

CONCURS Fata nevazuta a orasului tau

27 iulie 2011 - 0 comentarii

Think Tank Photo si F64 va invita la concurs. Tema concursului: imagini, situatii, momente inedite din orasul tau. Puteti castiga o geanta Think Tank Retrospective 20 Black.

Citeste toata stirea

Produsele Think Tank, disponibile la vanzare in Romania

4 iulie 2011 - 0 comentarii

Gama de echipamente foto Think Tank este disponibila spre vanzare incepand cu luna Iulie in magazinele de desfacere ale celor mai importanti distribuitori foto din Romania.

Citeste toata stirea

Think Tank Photo lanseaza colectia actualizata din seria Speed Convertible

16 mai 2011 - 0 comentarii

Think Tank Photo lanseaza intr-o noua varianta, imbunatatita, gentile Speed Demon V2.0, Speed Freak V2.0 si Speed Racer V2.0 din seria de genti de umar Speed Convertible. Fiecare geanta din aceasta serie beneficiaza de o curea de brau care "dispare", aceasta putand fi depozitata in partile laterale ale gentii, reducand masivitatea acesteia. In doar cateva secunde, gentile de umar se transforma in genti de brau, odata cu instalarea bretelelor integrate.

Citeste toata stirea
1 2 3 4 5