newsletter

RETURURI IN GARANTIE

Daca nu sunteti complet multumit de produsul Think Tank Photo, il puteti returna intr-un termen de doua saptamani de la achizitie, nefolosit, pentru o rambursare integrala. Rambursarea nu va avea loc pana cand nu vom intra in posesia produsului returnat si pana cand acesta nu va fi inspectat pentru a se valida ca prezinta toate partile componente si ca este curat si nefolosit. Pretul transportului pentru returnare nu va fi rambursat.

Instructiuni de returnare

Va rugam sa ne transmiteti un email la adresa info@thinktankphoto.ro sau sa folositi formularul de Contact pentru a solicita returnarea unui produs. Urmare a email-ului dumneavoastra veti primi un email de raspuns ce va contine pasii de urmat pentru returnarea produselor.

Retururi in garantie

Daca solicitati un retur pentru un produs aflat in garantie ce prezinta defecte, va rugam sa vizitati pagina noastra Garantie fara intrebari pentru mai multe detalii.

Nu ne transmiteti produsele pentru retur inainte de a lua contactul cu noi. Va rugam ca in email sa ne transmiteti si un numar de telefon pentru a fi in masura sa luam legatura cu dumneavoastra.